IMMOBILIENSCHAU

2020-05-28

Piaci összefoglaló a COVID 19 után kialakuló helyzetben ingatlanbefektetések iránt érdeklődő partnereink számára

Egy hét múlva megnyitják az olasz határt, a tartományok közötti közlekedést és az ingatlanok megtekintésének lehetőségét. Szívesen együttműködünk a befektetések iránt érdeklődő cégekkel előnyös olaszországi ingatlanbefektetések felkutatásában és megvalósításában. A Property Finder („ingatlanvadász”)  tevékenység középpontja Trieszt, de kereteit partnereinkkel kiterjesztettük Olaszország egészére. A lakóingatlanárakban egyelőre nincs érzékelhető változás, annak ellenére, […]

A különböző ingatlanos oldalakon – mint mindenütt – különböző árakon és leírásokkal találhatjuk meg akár ugyanazt az ingatlant is, annak a függvényében, hogy melyik közvetítő hirdeti azokat. Akinek az érdeklődését a csábító trieszti lehetőségek felkeltették ugyan, de nem kívánja a honlapunkon részletezett szolgáltatáscsomagunkat igénybe venni, az számíthat arra, hogy legalább ugyanazt  az árat fogja elérni a hirdetési oldalak használatával, de  a projektszemlélet és a helyismeret, a jogi és adózási ismeretek és a többi – jó befektetéshez nélkülözhetetlen – információ nélkül.

A mai trieszti átlag négyzetméterenkénti ingatlanár 1.500 €.

Ebben az átlagban szerepelnek a tengerparti sétány szállodasora melletti tengerre néző felújított vagy új penthouse ingatlanok, az óváros elegáns architektúrájú palotáiban kialakított polgári lakások, felújítandó tetőterek és a külvárosok hatvanas-hetvenes években épült bérházaiban lévő – olykor tengerre néző – lakások is. A szórás tehát nagyon nagy, 800 € és 4.000 € között változik.

A lakások ára és értéke – mint minden városban –  akár száz méteres távolságon belül, ugyanabban az utcában is különbözhet. Ehhez járul a kataszteri besorolás, a lakás állaga, az adott területen optimális vagy nem optimális tájolás és sok minden más is. Szolgáltatáscsomagunkban mindezeket feltárjuk az Önök számára.

Trieszti ingatlanforgalmazó partnerünk a város mintegy hatvan ingatlanforgalmazóját tömörítő Immobilitrieste csoport tagja, így valójában a város szinte minden forgalmazott ingatlanja elérhető a számunkra. Közösen, igényei és lehetőségei figyelembevételével fogjuk meghatározni, milyen irányba induljunk.

KONTAKTE
Deutsch