Miért éri meg?


Miért érdemes Triesztben venni ingatlant?


Lakóingatlant vásárolnánk, akár azonnalra, akár nyugdíjas éveinkre, akár gyermekeinknek, akár kiadásra, akár befektetésként?

A pesti ingatlanárakhoz és a nyugat-európai árakról alkotott elképzelésekhez képest első hallásra nagyon jó áron, vagy inkább úgy fogalmazhatunk, hogy hihetetlenül kedvező áron kívánunk.

Magas színvonalú, a város különleges adottságai miatt rendkívül sokféle, akár tengerparti, tengerre néző, akár sétálóutcai, akár tetőtéri, akár városias, akár rózsadombias fekvésű és panorámájú.

A magyar határtól végig autópályán alig három óra útra lévő és Közép- illetve Nyugat-Európa nagy központjaitól (München, Milánó, Svájc, Bécs, Zágráb, Ljubjana) ötszáz kilométeren belül.

Budapesthez a legközelebbi és nagyon színvonalas kiépítésű adriai tengerparti, így mind nyaralásra, mind a szabadság élvezésére, mind befektetésre

Magas műszaki és belsőépítészeti színvonalú, megfelelő feltételek mellett jól kiadható

Lakóingatlanok
vásárlása

Honlapunkon mindezekre a kérdésekre több szinten is kap válaszokat. Az egyes városrészeket bemutató részletes városleírással, gazdasági és környezeti ismertetővel, blogbejegyzésekkel, életképekkel, személyes fotókkal és videókkal, de ingatlanfejlesztői szintű szakmai anyagokkal is megismerkedhet.

Történelemi
lakóhely

Szervezésünkben a közösen azonosított igényeinek megfelelő ingatlanok megtekintésén túl közvetlenül is képet kaphat Trieszt életminőségéről, értékeiről, kiépített tengerpartjáról, a tengeröbölről, kiváló vendéglőiről, életteli, elegáns forgatagáról, kastélyairól, múzeumairól, építészetéről a pesti körúti hangulattól az ókori római építményeket magába fogadó középkori és barokk tereiig, merészen modern középületeiről, kiváló tömegközlekedéséről és mindarról, ami Önt e városban és környékén személyesen érdekelheti.

Szolgáltatási
csomagunk

Miben áll az a szolgáltatási csomag, amelyet a fenti ismereteken túl is érdemesnek gondolunk figyelmére? Miért lehet szüksége arra, hogy - ha kedvet kapott a városhoz és Ön is úgy látja, érdemes lehet ott ingatlant vennie – terveit megtervezendő projektként kezeljük, igényei alapján minden szükséges és fontos ismeretet átadva közösen határozzuk meg a minden szempontból legmegfelelőbb megoldást?

Beszéljük meg, milyen trieszti ingatlan lenne a legjobb Önnek.

Biztonságossá és jövedelmezővé teheti ingatlanbefektetését a trieszti-magyar ingatlantanácsadóval!

KAPCSOLAT
Magyar