Miért éri meg?


Miért érdemes Triesztben venni ingatlant?


Lakóingatlant vásárolnánk, akár azonnalra, akár nyugdíjas éveinkre, akár gyermekeinknek, akár kiadásra, akár befektetésként?

A pesti ingatlanárakhoz és a nyugat-európai árakról alkotott elképzelésekhez képest első hallásra nagyon jó áron, vagy inkább úgy fogalmazhatunk, hogy hihetetlenül kedvező áron ajánlunk.

Magas színvonalú, a város különleges adottságai miatt rendkívül sokféle, akár tengerparti, tengerre néző, akár sétálóutcai, akár tetőtéri, akár városias, akár rózsadombias fekvésű és panorámájú.

A magyar határtól végig autópályán alig három óra útra lévő és Közép- illetve Nyugat-Európa nagy központjaitól (München, Milánó, Svájc, Bécs, Zágráb, Ljubjana) ötszáz kilométeren belül.

Budapesthez a legközelebbi és nagyon színvonalas kiépítésű adriai tengerparti, így mind nyaralásra, mind a szabadság élvezésére, mind befektetésre

Magas műszaki és belsőépítészeti színvonalú, megfelelő feltételek mellett jól kiadható

Lakóingatlanok
vásárlása

Honlapunkon mindezekre a kérdésekre több szinten is kap válaszokat. Az egyes városrészeket bemutató részletes városleírással, gazdasági és környezeti ismertetővel, blogbejegyzésekkel, életképekkel, személyes fotókkal és videókkal, de ingatlanfejlesztői szintű szakmai anyagokkal is megismerkedhet.

A római amfiteátrumtól
a Monarchia kikötővárosáig

Szervezésünkben a közösen azonosított igényeinek megfelelő ingatlanok megtekintésén túl közvetlenül is képet kaphat Trieszt életminőségéről, értékeiről, kiépített tengerpartjáról, a tengeröbölről, kiváló vendéglőiről, életteli, elegáns forgatagáról, kastélyairól, múzeumairól, építészetéről a pesti körúti hangulattól az ókori római építményeket magába fogadó középkori és barokk tereiig, merészen modern középületeiről, kiváló tömegközlekedéséről és mindarról, ami Önt e városban és környékén személyesen érdekelheti.

Szolgáltatási
csomagunk

Miben áll az a szolgáltatási csomag, amelyet a fenti ismereteken túl is érdemesnek gondolunk figyelmére? Miért lehet szüksége arra, hogy - ha kedvet kapott a városhoz és Ön is úgy látja, érdemes lehet ott ingatlant vennie – terveit megtervezendő projektként kezeljük, igényei alapján minden szükséges és fontos ismeretet átadva közösen határozzuk meg a minden szempontból legmegfelelőbb megoldást?

Beszéljük meg, milyen trieszti ingatlan lenne a legjobb Önnek.

Biztonságossá és jövedelmezővé teheti ingatlanbefektetését a trieszti-magyar ingatlantanácsadóval!

KAPCSOLAT
Magyar